Bli en av oss!

Ledig stilling som Logistikksjef på hovedkontoret på Kolbotn

 

Varighet og sted: Fast stilling på Kolbotn 

Svarfrist: Snarest eller senest 14 januar

Vi søker Logistikksjef.

Stillingen rapporterer til Adm. direktør, og inngår i bedriftens ledergruppe.

Stillingen har hovedansvaret for bedriftens totale vareflyt. Vi importerer varer fra hele verden inn til eget sentrallager og distribuerer varer ut til kunder i hele Norge. Innkjøps- og leveransepresisjon med korte frister er et prioritert område for bedriften.  

Stillingen har ansvar for tilrettelegging og optimalisering av logistikkløsningene, herunder gode interne rutiner, økonomiske innkjøpskvantum, lagerstyring og transportavtaler, både i inn og utland.

Videre ressursstyring og overordnet ansvar for å lede og utvikle medarbeidere i en hektisk hverdag. Det er personalansvar for pr. i dag 11 personer.

Den vi søker har bred erfaring fra lignende stilling, gjerne fra internasjonalt innkjøp, handel, transport og lagerhold.

Se hele stillingen og søk her!

 

Vi søker dedikert og selvstendig Distriktssjef

 
Varighet og sted: Fast stilling - Bergen, med påregnet reisevirksomhet.

Svarfrist: 03.01.2019

Vi søker en drivende distriktssjef med ansvar for Vestlandet og strekningen fra Mandal i Vest-Agder til Ulsteinvik i Møre og Romsdal.

Vi ønsker å satse offensivt på Vestlandet. For å imøtese denne satsingen ønsker vi oss en kollega som evner å fremme Efa som en kompetanseleverandør, og som fremstår som en serviceorientert og faglig støttespiller for våre eksisterende og nye kunder.

Er du en fremoverlent relasjonsbygger som er i ditt ess når du får treffe kunder og samarbeidspartnere? Da vil vi svært gjerne høre fra deg! 

Se hele stillingen og søk her!

 

Ønsker du å vite mer om Efa Elektro kan du se videoen med Adm.dir Geir Retterholt

 

Du kan også lese mer om Efa Elektro her!